Escola de música

[alumnes nascuts a partir del 2017]

INSCRIPCIONS OBERTES CURS 2024/2025

LLENGUATGE MUSICAL | L’escola de música, de nivell elemental, té el propòsit d’incentivar la passió per la música entre els alumnes. El llenguatge musical és l’eix vertebrador de totes les activitats, realitzat en classes col·lectives dedicades a afinació i percepció auditiva; lectura de notes i llenguatge rítmic; dictats, anàlisi auditiu i creativitat; i cant coral.

INSTRUMENT | Paral·lelament, l’escola ofereix l’opció de cursar instruments en classes individuals: violí, violoncel, guitarra, piano o cant; a la vegada que es potencia la pràctica instrumental conjunta a través de formacions musicals com el conjunt de guitarres, el combo flamenc, el combo rock, les orquestres infantil i juvenil, etc.

Un cop acabat el nivell elemental, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar les proves d’accés a un dels Conservatoris de Grau Mitjà de Catalunya.

ALUMNES FORA DE PLA | A l’escola de música els adults tenen l’opció de realitzar llenguatge musical per a adults i qualsevol dels instruments que s’ofereixen a l’escola. Quant als conjunts, es recomanen especialment els combos, així com la coral d’adults.Més informació:

CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA del TEATRE CLAVÉ
plaça de Miquel Martí i Pol, s/n - 08490 Tordera (Barcelona)
Tel. 93 765 05 72 - clave@teatreclave.cat
www.facebook.com/CFAteatreclave
twitter.com/CFAteatreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS